Nye rom til Clarion Hotel Post i Göteborg

Clarion Hotel Post ligger i det nesten 100 år gamle postkontoret i Göteborg sentrum. Et moderne designhotell som tilbyr gjester spaopplevelse, besøk i deres populære restaurant og en Rooftop Pool Club på taket med utsikt over den store havnekanalen.

Da hotellets 500 rom skulle utvides med ytterligere 40, ble komplette rommoduler løftet over hotellets tak for å bli plassert på gårdsplassen til den gamle postkontorbygningen. Rommene ble levert med bad, klare for å bli installert med vann og strøm.

Input interior har hatt det overordnede ansvaret for levering av fast innredning og møbler samt installasjoner.

– De komplette modulrommene gjorde selvfølgelig dette til et ekstra spennende prosjekt, og vi er nok en gang stolte over å ha tilliten til å levere til Clarion Hotel Post. Utformingen av rommene holder et høyt nivå akkurat som resten av hotellet, sier Erik Lundqvist, regionsjef i Input interior.

Semrén & Månsson har vært ansvarlig for innredning og utforming av hotellrommene.

– Modulens mål og rommets forutsetninger utfordret oss til å finne nye kreative løsninger for hotellinteriøret. Vi har blant annet tegnet en komfortabel sittegruppe ved et frittstående bord, som kombinerer muligheten til å jobbe og ta imot gjester i et mindre område, avslutter Sara Ewreskär, arkitekt i Semrén & Månsson.

 

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet