Arctic Bath

Arctic Bath flyter på Luleälven og rekker i løpet av et år å bade i både midnattssol og nordlys. Her står omgivelsene for inntrykkene, mens kombinasjonen av helse- og naturopplevelser står for underholdningen – og alt inngår i et bærekraftig konsept.

Destinasjonshotellet Arctic Bath i Harads i Boden kommune byr på en praktfull naturopplevelse. Midt i Luleälven reiser hotellets hovedbygning seg. Den er inspirert av tømmerfløtingen som tidligere foregikk på elven. I den runde hovedbygningen er det restaurant, relax-avdeling med spa og badstue. Midt i sirkelen er det et åpent hull ned i Luleälven for gjester som ønsker en forfriskende dukkert.

Hotellets 12 suite- og romalternativer fordeler seg jevnt mellom land og vann. Innredningen i både rom og andre fasiliteter samspiller med naturen og materialet i bygningene.


– Natur, valg av ekte materialer og fokus på bærekraft danner grunnlaget for hotellets innredningskonsept, som Arctic Bath og Arctic Trend har utviklet i samarbeid med oss på Input interior. Både eksteriøret, gulvene og den plassbygde innredningen består i stor grad av tre. Vi har levert mange møbler i hvitpigmentert eik, noe som gjør at de smelter inn og bidrar til helheten, sier Helena Pohjanen, prosjektleder hos Input interior i Luleå.Prosjektets fargepalett er rolig og harmonisk, og store deler går i beige og grått. Enkelt og tidløst. Med en stabil base kan man slå seg løs med aksentfarger i blant annet grønt, rosa, blått og brente toner der det passer.

– Ved at fargene tar utgangspunkt i plassen og omgivelsene i stedet for trender, varer innredningen lenger. Detaljer med aksentfarger kan byttes ut for å fornye, samtidig som man bevarer basen, forklarer Helena Pohjanen og legger til at de ved valg av innredning har tenkt bærekraft i både kvalitet og estetikk.

– I dag blir mye innredning kastet lenge før møblene har tapt seg i kvalitet. Det handler mest om at det oppstår nye behov, eller at man ganske enkelt blir lei av utseendet på møblene. Men hvis vi tenker oss godt om og tar langsiktige og bevisste valg også med hensyn til estetikk, varer innredningen lenge.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet