Rom for Flere blir en del av Input interior

Rom for Flere ble våren 2020 en del av Input interior. Nå fortsetter vi vår satsing under ett felles varemerke og slår sammen virksomhetene i Fredrikstad, Bergen, Hamar, Haugesund, Trondheim, Porsgrunn og Oslo.

Som en del av Input interior ser vi nå frem til en spennende tid hvor vi kan tilby våre kunder nye tjenester og markedets bredeste sortiment. Vårt mål er å fortsette å vokse med lokal forankring og tilstedeværelse, og på denne måten kan vi best betjene våre kunder.

Sammenslåingen innebærer at vi fortsetter vår satsing under ett felles varemerke og samlokaliserer Rom for Flere med Input interior i Fredrikstad, Bergen, Hamar, Haugesund, Trondheim, Porsgrunn og Oslo.

For deg som kunde, arkitekt og samarbeidspartner innebærer det et mer omfattende tilbud av varer og tjenester. Dere får blant annet tilgang til nye tjenester som inkluderer løsninger for drift og vedlikehold, gjennomarbeidede modeller for gjenbruk av innredning og velutviklede prosesser for store komplekse prosjekter. Kontakt oss gjerne for mer informasjon.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet