B.A.R.

Til restaurant B.A.R. kommer hverdagsnyteren som trives i et bekvemt og moderne miljø. Her er det fokusert på atmosfæren i Stockholm og storbyliv.

B.A.R., Blasieholmens Akvarium & Restaurang, er den tredje restauranten i regi av Guide Michelin kokkene Henrik Norström, Peter Johansson og Daniel Frick. Her inviteres hverdagsnyteren inn til et avslappende miljø som leder tankene til ukompliserte middager hjemme på kjøkkenet hos gode venner.

– Vi vil ta vår velutprøvde metode med kortreiste råvarer, legge til noen importerte spesialiteter og overføre det til et helt nytt konsept, sier Henrik Norström.

Grenseløs gastronomi

På B.A.R. viskes grensene mellom kjøkken og spisesal ut, og gjestene er velkommen til selv å peke ut sine favoritter fra akvariet eller kjøledisken. Gjensene velger hva de ønsker å spise, i hvilken rekkefølge og hvordan det skal tilberedes. B.A.R. er et tidløst bistromiljø og et sentralt vannhull for stockholmere som søker opplevelser og gastronomi.

Koncept Stockholm står bak innredningen, og Input interior har stått for innkjøp, koordinert og levert innredningen.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

    Takk for din henvendelse

    Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

    Til skjemaet
    Oops

    En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

    Til skjemaet