Frame New York

På nedre Manhattan ligger butikken til denimmerket Frame hvor designeren og arkitekten Christian Halleröd har hatt ansvaret for butikkonseptet.

Halleröd har designet flere svenske og internasjonale butikkinnredninger, og den siste i rekken er for Frame i New York, det svenskbaserte merket som har jeans som sin signatur. For at produktene skal komme til sin rett, har Halleröd valgt et nedstrippet butikkmiljø, der blant annet to solide steinbord pryder gulvet i butikken. Halleröd har bakgrunn som møbelsnekker, og materialer som tre, terrazzo og stein dukker stadig opp i innredningene hans.

En utfordring

Bordene i massiv stein med dreide bein er tegnet av Christian Halleröd og leveres av Input interior.
– Utfordringen var å finne riktig produsent. Det er teknisk krevende å produsere bord av denne typen, men vi lyktes med å finne en bra produsent som oppfylte kravene som Christian Halleröd stilte, sier Erik Lundqvist i Input interior.
– Han ville finne riktig steinblokk med riktig mønster, og det var noe vi kunne hjelpe til med. Resultatet ble veldig fint, og det er en heftig følelse å se de ferdige bordene på plass i New York, sier Erik Lundqvist.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet