Stockholm Arlanda Airport

Terminal 2 på Stockholm Arlanda Airport tilbyr spente utenlandsreisende et første stopp og opplevelse på reisen. For turister som ankommer, utgjør Terminal 2 et viktig førsteinntrykk av Sverige.

– Levering til Stockholm Arlanda Airport skiller seg på mange måter fra andre leveranser. Montørene våre har fått spesialopplæring for å få tillatelse til å kjøre ute på flyplassen. I dette prosjektet har vi virkelig fått bevise at vi er så bra på logistikk som vi påstår, sier Mats Genym, prosjektleder i Input interior i Stockholm.

Stor kapasitet og et moderne uttrykk

Siden 2010 har Tema Arkitekter arbeidet med å fornyelse og utbygging av Terminal 2 med det formål å skape større kapasitet, kortere avstand og å gi terminalen en mer moderne arkitektur. Innredningskonseptet ønsker å skape et moderne uttrykk samt orienterende målpunkter.

Input interior har koordinert, stått for innkjøp og levering av all innredning til Terminal 2. Oppdraget omfatter blant annet å kvalitetssikre innredningen, slik at den oppfyller alle miljøkrav og brannvernkrav som kreves. Til og med spesialsnekrede møbler er bestilt, inspisert og montert, alt i overensstemmelse med et stramt tidsskjema.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet