C4 Shopping

I kjøpesenterets midtskip kan besøkeren hvile under et åtte meter høyt tre.

C4 Shopping, oppkalt etter kong Christian IV, er et sted der besøkende kan handle, spise og møtes blant inspirerende butikkonsepter og grønne oaser.

Med et areal på 70 000 kvadratmeter tilbyr C4 Shopping en blanding av både lokale butikkaktører og flere nye spennende konsepter. Ramboll har utviklet C4 Shopping med inspirasjon fra vannbyen Kristianstad. Kjøpesenteret er omgitt av grønne naturområder og store vannspeil. Eksteriøret består av store vinduspartier med forskjellige vinkler for gi en illusjon av isblokker som stikker opp av vannet.

Et sted for avslapning

Innendørs fortsetter temaet med inspirasjon fra naturen, der trær og blader skaper grønne oaser midt i senterets kommunikasjonsstrøm. Design fra lokale aktører vises gjennom sofaen BOB fra Blå Station. Sofaene er levert og montert av Input interior.

– For å få til den nøyaktige formen som omfavner de store planteinstallasjonene krever det presisjon siden sofaen består av flere ulike moduler som dessuten skal følge et fargekoordinert mønster, sier Mattias Johnfors, selger og prosjektleder på Input interior i Kristianstad, som utover sittemøbler også har levert innredning og tekstiler til senterets offentlige miljøer.

– Fargesettingen og sofamøblenes organiske former i kombinasjon med de grønne plantene ble utrolig bra. Elementene gir et inntrykk av øyer i senteret som skaper et innbydende område for en pause, avslutter Mattias.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet