Tele2 Arena

Med interiør tegnet av Tema Arkitekter og realisert av Input interior setter Tele2 Arena fokus på VIP-opplevelser og kreativ samhandling.

– Stockholm Stad og Stockholm Live har en tydelig visjon, vår hovedstad skal bli et sentrum for arrangementer i verdensklasse. For å realisere visjonen må vi også levere opplevelser i verdensklasse. Opplevelsen til de besøkende er vårt fokus, og der spiller innredningen en svært viktig rolle, sier Stefan Gustavson, Sales Director VP Global Partnerships på Stockholm Live.

Skandinavisk design

Interiøret på Tele2 Arena kjennetegnes av skandinavisk design, håndverk, naturlige materialer, minimalisme og transparens. Blant materialene finner man lyse treslag som ask samt messing, kobber og andre metaller. Her blandes lyst og luftig med spennende farge- og formvalg.

– For oss på Input interior var Tele2 Arena et bredt oppdrag. Vi har blant annet arbeidet med prøvemøbleringer, tatt fram materialprøver, håndtert innkjøp og koordinert, levert, montert og ferdigstilt interiøret, forteller Annie Engström, plassjef i Input interior i Stockholm.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet