Domstolsverket

Åpne arbeidsplasser suppleres med flere stillerom for den som har behov for å trekke seg tilbake.

Med fleksible, åpne kontorarealer og kompletterende stillerom har Domstolsverket skapt en attraktiv arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø.

Domstolsverkets medarbeidere i Stockholm er samlet under ett tak på Torsgatan 11, sammen med kurslokaler og fleksible arbeidsplasser for tilreisende medarbeidere fra andre deler av landet. Med en formålstjenlig arbeidsplass kan myndigheten lettere oppfylle sitt arbeidsmiljøansvar de har i forhold til sine medarbeidere.

Input interior fikk oppdraget med å samordne, montere og levere all ny innredning samt hjelpe til med å flytte og montere eksisterende møbler.

Gå foran med et godt eksempel

– Vår ambisjon er å bygge mer fleksible kontorarealer for Domstolene, og da må vil selv gå foran med et godt eksempel. Det var mange medarbeidere som var urolige før forandringen, men nå har vi lykkes med å skape et godt arbeidsmiljø hvor alle sitter åpent. Som supplement har vi flere stillerom hvor man kan trekke seg tilbake for telefonsamtaler og besøk, samt fire fine konferanserom”, sier Pia Bäck på ved Domstolsverket.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet