Morris Law

Glem høytidelige resepsjoner og skrivebord i mahogni bak stengte dører. På Vallgatan 30 i Göteborg, hos Morris Law, skapes det nye idéer om hvordan et advokatkontor kan se ut.

– Vårt utgangspunkt med Morris Law var å pløye ny mark i en konservativ og hierarkisk bransje. Ingen skal gå over dørstokken og føle seg liten. Vi ville heller invitere inn til et hyggelig hverdagsrom. Uformelt, forklarer Johan Olsson, arkitekt på Borstein Lyckefors som med hjelp fra Input interior ferdigstilte lokalene.

Orden med stenderverk

Tungt og hemmelighetsfullt ble erstattet av en åpen og avslappet atmosfære. Å låse seg inn i et rom føltes vanskelig og umoderne. Løsningen ble en innbydende resepsjon og et åpent kontorlandskap med arbeidsbåser og enkeltrom for stillhet og konsentrasjon. Den åpne resepsjonen og det private arbeidsområdet er både avgrenset og samlet som en helhet av et kreativt stenderverk i tre.

– Stenderverket er en pragmatisk løsning på et plassproblem. Resepsjonen var et komplisert rom, med døråpninger, nisjer og kroker. I stedet for å rive og bygge nytt, kledde vi rommet med stendere i lønn. Med en streng geometri som definerer rommet, skapte vi ro og orden. Stenderverket dukker opp inne i kontormiljøet igjen som avskjerming mellom arbeidsbåsene, forteller Johan.

Detaljrikt inntrykk

Her tar detaljene plass. Alt for å formidle opplevelsen og følelsen av en avslappende hjemmeatmosfære. Trestenderne rammer inn messingfarget netting, kork og brunfarget speil. Vi valgte bevisst bort hvitt. Lyse farger i grått, grønt og rosa pynter i stedet opp vegger og undertak som bakgrunn til innredningen for å gi et mer interessant inntrykk. Hyllene, som bidrar til hverdagsfølelsen i resepsjonen, er hengt opp i messingvaiere og omhyggelig stylet av spesialister for å få den rette touchen.

– Det ble skikkelig “arkitektnerderi” da vi skulle dekke tomrommene i stenderverket på en elegant måte. Snekkerne sukket da vi insisterte på skjult feste. Men fint ble det, ler Johan.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet