New Nordic School by the Sea

Grunnpilarene i innredningskonseptet er bygningens klimasikre trearkitektur og naturmaterialer av høy kvalitet kombinert med en naturlig fargepalett.

I tilknytning til Supercells hovedkontor i den nye bydelen Wood City i Helsinki finner vi barnehagen New Nordic School by the Sea.

Med sine åtte etasjer er Supercells nye hovedkontor Finlands høyeste kontorbygg i tre. Her jobber 240 personer, og på gateplan er det en egen barnehage som drives av New Nordic School by the Sea.

Innredningskonseptet for både det nye hovedkontoret og barnehagen gjenspeiler Supercells verdier – respekt for individet og investering i individets arbeidsforhold. Oppdraget med å realisere konseptet gikk til interiørarkitektene i Fyra, som har skapt en kvalitetsinnredning med utgangspunkt i barnas behov.

Grunnpilarene i innredningskonseptet er bygningens klimasikre trearkitektur og naturmaterialer av høy kvalitet kombinert med en naturlig fargepalett. Andre sentrale temaer er bærekraft, ansvar og økologiske valg.

Lokalene til New Nordic School by the Sea gir barna et hjemmekoselig og trygt miljø med visuelle opplevelser inspirert av det marine miljøet fra havet utenfor, med organiske former og påvirkning fra finsk natur. Temaet går igjen i ulike bilder, og innredningen inneholder mange overraskende detaljer.

Miljøene er utviklet med utgangspunkt i barnas individuelle behov. Man hadde også et ønske om å oppmuntre barna til aktivitet. Derfor finnes det flere løsninger og morsomme innslag som fremmer det formålet.

– Det viktigste var å skape et trygt og inspirerende miljø som fremmer og stimulerer barnas læring, men som også kan justeres etter ulike behov, forklarer interiørarkitekt Anu Latvala fra Fyra.

Input interior har hatt ansvaret for innkjøp, leveranser og montering av løs innredning til New Nordic School by the Sea.

– Det har vært spennende å delta i dette unike prosjektet, der man også har tatt hensyn til barnas ønsker. Innredningen kjennetegnes av høy kvalitet og bærekraftige valg, forteller prosjektleder Riikka-Maria Slotte fra Input interior i Helsinki.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet