TUI Nordics

TUI Nordics totalrenoverte lokaler i Münchenbryggeriet hilser den besøkende velkommen med en harmonisk belysning, dempet akustikk og rolig energi.

Hos TUI Nordics har en gjennomtenkt planløsning og en aktivitetsbasert arbeidsmåte tilført energi, og det gjør at kommunikasjon og spontane møter mellom de drøyt 440 medarbeiderne blir enklere.

Sommer, sol og aktivitetsbasert

pS Arkitektur har skapt en aktivitetsbasert arbeidsplass basert på TUIs virksomhet og behov. Input interior har levert og realisert konseptet som består av alt fra klassiske arbeidsplasser til hot desks, stille sofagrupper, små møterom og spontane plasser hvor man kan arbeide alene eller sammen. Den som ønsker det, kan godt slå seg ned i en solstol i lunsjrommet.

Konseptet er inspirert av TUIs solreiser, og skaper en tydelig kobling mellom arbeidsplass og virksomhet. Etasjene har fått forskjellige temaer – øverst er det trekroner og kokosnøtter som står i fokus, og lenger ned tar bølger og strender over. Også detaljer som solstoler, egendesignede reisevesker for oppbevaring og ledningsskjulere utformet som hengekøyer bidrar til å fremheve helheten.

Logistikkutfordring

– Kunden renoverte én etasje om gangen, og oppholdt seg samtidig i samme bygning. Det førte til at vi måtte tilpasse oss bygget med mange delleveranser, en utfordring som ble løst på en god måte, sier Elina Hassel, selger og prosjektleder i Input interior i Stockholm som hadde ansvaret for prosjektet.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet