UMA Workspace Vestergade

Lyse og åpne møtelokaler i forskjellige pastellfarger.

For å imøtekomme etterspørselen etter kontorlokaler i de større byene, har Technopolis innført coworking-konseptet UMA Workspace. Det skjer blant annet i det sentrale København i en 300 år gammel bygning, hvor historisk arkitektur møter fremtidens arbeidsplass.

UMA Vestergade i København tilbyr store og små virksomheter muligheter til å arbeide, nettverke og møtes i nyinnredede lokaler tilpasset arbeidssituasjonen. Her finnes det rom for fokusert arbeid, møter, presentasjoner og aktivitetsbasert arbeid.

– I de større byene blir det stadig vanskeligere å finne ledige, attraktive kontorlokaler. Her får medlemmene mulighet til å arbeide fleksibelt og effektivt – enten i et eget privat kontor eller som en del av fellesskapet i de åpne lokalene som UMA Workspace tilbyr, forteller Niko Pulli, director of services fra Technopolis.

Moderne og attraktive kontorlokaler

Til tross for den historiske bygningen er kontoret moderne utformet. De åpne og lyse lokalene går i forskjellige pastelltoner fra rosa til blått og grønt. Tre, ull og grønne planter bidrar til kontorets skandinaviske konsept, som er realisert av Input interior.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet