Unity

Naturlige materialer som tre og stein gir de moderne og romslige lokalene en varm atmosfære.

Hos Unity Technologies kombineres et varmt, skandinavisk interiør med uventede designinnslag.

I den myteomspunne teknologiklyngen i Silicon Valley har Unity Technologies, som lager verktøy for spillutvikling, sitt hovedkontor. Bedriften har imidlertid røttene sine langt nærmere Norden. Selskapet ble nemlig grunnlagt i Danmark i 2004. Da var de tre personer. I dag, drøyt 16 år senere, er det 300 ansatte ved det raskt voksende kontoret i sentrum av København.

Nye, moderne lokaler

Da lokalene, som en gang i tiden var et postkontor, begynte å bli for trange, fikk Unity Technologies mulighet til å leie nabobygningen. Tre ledige etasjer kunne åpnes opp og slås sammen med de eksisterende lokalene. Med 4000 nye kvadratmeter kunne man skape romslige og moderne lokaler. Arkitektbyrået Rapt Studio, som holder til i San Francisco, har designet de nye delene av kontoret, som Input interior har realisert og levert.

– En moderne, men likevel varm design inspirert av skandinavisk estetikk har komplettert og løftet den eksisterende bygningens karakter, sier Mike Dubitsky, Design Director hos Rapt Studio.

Dansk design og naturlige materialer

Belysningen og møblene i prosjektet har et nordisk formspråk og suppleres med spennende og uventede designinnslag. Eksempler er den delvis svevende resepsjonsdisken, vegger kledd med vertikale trepaneler og markerte takvinduer som rammer inn den synlige takkonstruksjonen i toppetasjen.

Naturlige materialer som tre og stein gir de moderne og romslige lokalene en varm atmosfære. I første og andre etasje er det kontorplasser og møterom. I den tredje og øverste etasjen er det en stor lounge med behagelige sofaer og puffer som det er enkelt å flytte rundt, noe som gjør møbleringen fleksibel. Et perfekt sted for uformelle møter og avslapping. I tilknytning til loungen ligger også kontorets kjøkken med spiseplasser samt en storskjerm som brukes til både presentasjoner og underholdning.

– Møblene er bærekraftige og holder høy kvalitet. Det er dessuten gøy at det i stor grad er snakk om dansk design og merker som Fritz Hansen, Fredericia, Hay med flere, sier Joan Weltz, Business Area Manager hos Input interior i Danmark.

Både i den faste innredningen og i møblene er det innslag av tre. Det passer fint sammen med prosjektets fargepalett, der høstgule toner, beige og bordeaux brukes i loungeområdet og kombineres med grønne toner på møterommene.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet