Stockholm Furniture Fair

Input interior oppsummerer Stockholm Furniture & Light Fair 2019

Stockholm Furniture & Light Fair er nordens største messe for innredning og design. Her lanseres nyheter og kommende trender hvert år. Input interiors trendspaninger fra årets messe fokuserer på møbler og belysning, samt materialer og fargetrender.

Møbler og belysning

Blant årets nyheter var det også flere oppdateringer av eksisterende produktfamilier. Vi ser at bevisstheten rundt miljøspørsmål øker, noe vi ser i alt fra gjenbrukte messemontre til forbedrede materialvalg. Ikke sjelden hadde materialets form og egenheter formet produktenes design.

Møblenes formgivning var tydelig preget av myke linjer, solide materialer og en viss flørt med 70-tallets formgivning. Et av Sveriges gjennom tidene største innredningsoppdrag, nye Nationalmuseum, satte tydelig preg på messen da produktene som er tegnet til prosjektet nå dukket opp hos flere utstillere.

 

 

Farger og materialer

Valg av kulører var gjennomsyret av duse farger og rike toner som ofte trakk mot terrakotta, brunt og beige – ikke sjelden i kombinasjon med klare farger som gule nyanser og koboltblå. De klare fargene ble gjerne blandet med trendfargen, ”greige”, en sval men varm blanding av grå og beige.

Materialene var mange og i stor variasjon. Tre var dominerende, og gjerne i mørke, røkte toner, og ble ofte komplettert av alt fra galvanisert stål og lær til papir og betong.

 

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet