Østlands-Posten

På bryggen i Larvik sentrum, med utsikt over både Bøkeskogen og Larviksfjorden, har Østlands-Posten flyttet inn i nye lokaler.

Avisen har eksistert helt siden 1881 og er i dag en moderne avis med en redaksjon på 20 personer og Vestfolds største nettavis.

Designbyrået Nordic State, som står bak konsept og interiørdesign, fikk i oppdrag å fornye uttrykket til avisen og skape en tydelig identitet. Innredningen skulle gjenspeile en moderne måte å arbeide på, samtidig som det skulle være lunt og lekent med rom for arbeidsro og energi.

Resultatet er et åpent og romslig kontorlandskap som ivaretar arbeidsro, samtidig som det skaper energi. Skjermede arbeidsplasser, møterom og uformelle møteplasser skaper uforstyrrede arbeidsområder i det åpne arealet og åpner opp for samarbeid og kreativitet. Konseptet og fargevalgene er inspirert av den fantastiske utsikten med Bøkeskogen bak kontoret og Larviksfjorden i front.

Input interior har samarbeidet med Nordic State om produkt- og tekstilvalg og levert interiør til arbeidsplasser, oppbevaring og miljømøbler.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

    Takk for din henvendelse

    Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

    Til skjemaet
    Oops

    En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

    Til skjemaet