Vinge

De lyse treslagene er brytes opp av sterke farger som forsterker kontorets kreative uttrykk.

Da advokatkontoret Vinge flyttet til nye lokaler, var det ønske om en attraktiv arbeidsplass med mindre arbeidsrom til fordel for flere møteplasser.

For første gang siden 70-tallet flyttet Vinge til nye lokaler i sentrum av Göteborg. Forventningene var høye, og Wingårdhs Arkitektkontor fikk ansvar for design av innredningen som skulle være funksjonell, hyggelig og reflektere de kreative medarbeiderne.

Kreativt og åpent

Med mindre arbeidsrom ble det blant annet gjort plass til en stor restaurant og et bibliotek som gjennom en toneangivende trapp binder sammen de to etasjene. Kontorets utforming gir inntrykk av en ikke-hierarkisk organisasjon. En blanding av avansert materiale som kalkstein og Oregon Pine-gulv samt klassiske møbler sammen med spesialproduserte moderne møbler, henspeiler på kreativitet og innovasjon.

Input interior har hatt ansvaret for innkjøp, koordinering og levering av innredningen.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

    Takk for din henvendelse

    Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

    Til skjemaet
    Oops

    En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

    Til skjemaet