ABAX

Hver etasje har fått sitt eget tema i form av en sinnsstemning, en aktivitet og en farge som representerer ABAX' kjerneverdier.

I en bygning fra 1874 av stor historisk og lokal verdi finner vi ABAX' nye hovedkontor. Her har man klart å bevare det historisk og kulturelt verdifulle ved det lokalene opprinnelig ble brukt til, og ved å kombinere det med nye elementer har man skapt et originalt og fremtidsorientert miljø.

Den eldre bygningen, som opprinnelig var en mølle og et lagerlokale, utgjør sammen med et moderne tilbygg det nye hovedkontoret. Det første man kommer inn i, er et stort og innbydende rom. Det er åpent over to etasjer og har store glasspartier som slipper inn rikelig med dagslys og visker ut grensen mellom ute og inne. Her samles man til fellesskap og motivasjon. Utradisjonelle møterom og arbeidsplasser, kaffebar og lounger skaper stor variasjon i rom- og sanseopplevelser og legger til rette for kreativitet og samarbeid.

I de øvrige etasjene kombineres aktivitetsbaserte arbeidsplasser, coworking, møterom, kontormøbler i åpen planløsning og tradisjonelle cellekontorer.

Før renoveringen og flyttingen til de nye lokalene foretok ABAX en grundig kartlegging av behovene sine, og hele veien var det en tett dialog mellom kunden og interiørarkitektene hos KB Arkitekter. Visjonen var å skape innovative lokaler inspirert av blant annet Google og Lego – med en leken innredning som er til glede for de ansatte og gjenspeiler ABAX’ merkevare.

All innredningen har et moderne uttrykk og er en identitetsbærer. Hver etasje har fått sitt eget tema i form av en sinnsstemning, en aktivitet og en farge som representerer ABAX’ kjerneverdier – Technology, People and Services.

Ole Lennart Kristensen, som jobber hos Input interior i Sandefjord, har hatt ansvaret for å levere all løs innredning til prosjektet.

– All innredning, kontormøbler, flater og planter er omhyggelig utvalgt med fokus på miljø og inneklima. Resultatet er en bærekraftig innredning som vil vare lenge, forklarer Ole Lennart.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet