HappySignals

Aleksi 15 i Helsinki sentrum har vært et område for handel og forretningsvirksomhet i snart 150 år. Her fant HappySignals, et firma som måler forventninger, produktivitet og trivsel blant medarbeidere, nye lokaler til sitt stadig større team.

HappySignals trengte nye og luftige lokaler som var tilpasset moderne arbeidsmåter. I Aleksi 15 fant firmaet det de var på jakt etter, og oppdraget med å utforme et kontor som oppfyller medarbeidernes behov gikk til interiørarkitektene i Fyra.

– Det nye kontoret overgår alle forventninger. Det illustrerer tydelig profilen vår og ivaretar både nye og gamle medarbeidere, akkurat slik vi ønsket. Resultatet er innbydende og hjemmekoselig. Det eneste som mangler, er duften av nybakte rundstykker om morgenen, sier Chief Happiness Officer Ilkka Malva i HappySignals.

I likhet med mange andre firmaer har HappySignals måttet tilpasse virksomheten til nye måter å jobbe på. I tillegg til tradisjonelle arbeidsplasser fokuserer de på de ulike måtene som kollegaer og kunder i dag treffes og møtes på, siden fjernjobbing til en viss grad har kommet for å bli. Kontoret har flere spesialtilpassede arealer for ulike typer arbeid. For eksempel har man bygd et studio til video- og podkastinnspilling.

– Vi har lagt ekstra stor vekt på fellesarealene, og den hjemmekoselige atmosfæren skaper en varm stemning på hele kontoret, forklarer interiørarkitekt Niina Ojutkangas fra Fyra.

Input interior har hatt ansvaret for innkjøp, levering og montering av den nye innredningen.

– Samarbeidet mellom HappySignals, Fyra og Input interior har fungert godt, og det har vært fantastisk å få delta i prosjektet og levere innredning til dette historiske bygget, avslutter prosjektleder Janne Härmä hos Input interior i Helsinki.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet