Microsoft Oslo

Input interior har fungert som en helhetsleverandør i prosjektet og har levert alt fra kontormøbler og arbeidsstoler til møterom, akustiske løsninger, belysning og spesialsnekrede møbler.
Zinc interiørarkitekter har vært ansvarlige for innredningskonseptet, som ble utviklet i tett samarbeid med Microsofts egne ansatte.

Da Microsoft i Oslo slo sammen to kontor til ett, var ambisjonen å skape arbeidsmiljøer der de ansatte fikk mulighet til å realisere sitt potensial.

Teknologiindustrien tiltrekker seg mange unge mennesker, og det var derfor viktig for Microsoft å kunne tilby en arbeidsplass som lever opp til kravene fra fremtidens arbeidsstyrke. En gruppe som forventer en fleksibel, uformell og ekstremt funksjonell arbeidsplass.

Zinc interiørarkitekter har vært ansvarlige for innredningskonseptet, som ble utviklet i tett samarbeid med Microsofts egne ansatte. Visjonen var å skape arbeidsplasser som var optimale for forskjellige arbeidstyper og individer. Prosessen resulterte blant annet i løsninger der utviklerne fikk faste kontormøbler i sine team med egne møterom og fellesarealer. Salg og markedsføring fikk aktivitetsbaserte arbeidsplasser der variasjon er stikkordet – her velger man arbeidsplass ut ifra dagens oppgaver.

Ambisjonen var å finne den riktige balansen mellom områder for samarbeid og områder for konsentrert arbeid, og innredningen skulle tydelig formidle en følelse av tilhørighet og forståelse av selskapets mål og verdier.

Det ferdige kontoret er preget av en stor variasjon i farger og mønstre, på alt fra innertak til gulv. Hvert møterom har sine egne temaer og uttrykk. Kunst har også tatt en betydelig plass i lokalene, der både tolkninger av Munch og spesialdesignede motiver for Microsoft er representert.

Input interior har fungert som en helhetsleverandør i prosjektet og har levert alt fra kontormøbler og arbeidsstoler til møterom, akustiske løsninger, belysning og spesialsnekrede møbler.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet