Russell Reynolds

Kunst, sittemøbler og en vakker belysning bidrar til den rolige galleriatmosfæren.
Kontoret er oppdelt i to deler. En offentlig galleridel der resepsjon og møterom nås. I den andre interne delen finnes arbeidsrom og fellesarealer for de ansatte.
Varierende og naturnære materialer som bomull, ull, lin, stein og tre sammen med dempende farger dominerer kontorets indre deler.

Syv etasjer over Regeringsgatan, med utsikt over Stockholms hustak og den grønne Kungsträdgården, ligger kontoret til Russell Reynolds Associates, et internasjonalt selskap innen rekruttering og evaluering av ledere. Her blir besøkende ønsket velkommen av en gallerifølelse.

De duse fargene i Russell Reynolds entré møtes og plukker ned et betydelige lysinnslipp fra den helglaserte fasaden. Her går du rett inn i et innbydende Office Gallery.

– Vi jobbet frem konseptet «The Office Gallery» for Russell Reynolds. Det beskriver et tiltalende og eksklusivt kontor som skal tiltrekke seg nye medarbeidere. Lokalene skal oppleves moderne med imøtekommende fellesarealer, forklarer Isabella Birke, Innredningsarkitekt på Strategisk Arkitektur, som har vært med på å forme visjonen for lokalene.

I den L-formede korridoren som møter besøkende, var det ikke nødvendig å benytte arealene til noe rent funksjonelt. I stedet har de fokusert på å skape en elegant og representativ følelse i rommet. Kunst, sittemøbler og en vakker belysning bidrar til den rolige galleriatmosfæren.

Kontoret er oppdelt i to deler. En offentlig galleridel der resepsjon og møterom nås. I den andre interne delen finnes arbeidsrom og fellesarealer for de ansatte.

Russell Reynolds Associates er et internasjonalt firma innen rekruttering og evaluering av ledere, med virksomheter på 46 plasser rundt om i verden. I Stockholm jobber 35 personer. For å støtte virksomhetens funksjoner på best mulig måte, sitter 90 prosent av de ansatte i egne rom i den interne delen av kontoret der tekstiler og tepper er benyttet for å skape en varm og hyggelig omgivelse.

– Å skape funksjonelle og fine samlingsplasser blir ekstra viktig for fellesskapet på et kontor der de fleste sitter i egne arbeidsrom. Vi har konsentrert møteplassen til lougeområdet ved kjøkkenet, der man sitter med byens beste utsikt. Perfekt for avslapning, lunsj eller «after work», sier Isabella Birke.

Varierende og naturnære materialer som bomull, ull, lin, stein og tre sammen med dempende farger dominerer kontorets indre deler. Sammen med de fremtredende glasspartiene skapes en harmoni mellom harde og myke enheter.

Input interior har prosjektledet anskaffelse, leveranse og montering for Russell Reynolds. Prosjektet har ifølge Sandra Björkqvist, ansvarlig selger og prosjektleder hos Input interior, mye karakter og flere ulike deler som stikker seg ut.

– Hvert møbel er håndplukket til kunden og det er benyttet drøyt 30 ulike leverandører som er uvanlig for prosjekter av denne størrelsen. Det gir også en spennende utforming til kontoret der hvert rom har fått sitt eget unike preg.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet