Telia Company

Telia Companys kjerneverdier – Dare, Care og Simplify, sammen med fokus på bærekraft og konseptet Spectrum/Speed of Light, utviklet av Tengbom arkitekter, utgjorde en rød tråd gjennom kontorprosjektet.

Innredningen gjenspeiler varemerket og bedriftens virksomhet. En rask, aktiv følelse som innbyr til bevegelse. Her lages det plass til samarbeid, inspirasjon og energi. Fire av kontorets fem hus danner til sammen tre atrier som åpner opp lokalene og slipper inn lys og gir plass. I stedet for mørke korridorer blir medarbeiderne synlige, og det skapes riktige forutsetninger for møter og kommunikasjon.

Erfaring med aktivitetsbasert

Telia Company har arbeidet aktivitetsbasert i flere år, og har brukt erfaringene sine til å utforme de nye lokalene.

– Sammenlignet med andre aktivitetsbaserte kontorer med små oppdelte hjemmesoner, har vi mye større areal for oppbevaring og hvor man sitter sammen med flere mennesker. Det bidrar på en positiv måte til at man må være mer bevegelig og fleksibel, sier Tommy Nordström, på Group Real Estate på Telia Company.

I tillegg til imponerende installasjoner med interaktivt regn som projiserer bilder, spesialbygde lyskupler som beveger seg opp og ned mellom etasjene, graffiti og et plantetak, er oppbevaringen en interessant del av innredningen hos Telia Company.

Interaktiv oppbevaring og sporbare møbler

Et aktivitetsbasert kontor for 3600 medarbeidere krever en mengde smarte oppbevaringsløsninger. Hos Telia Company bruker Input interior et nettverksbasert oppbevaringssystem. Skapet kobles til brukerens personlige ID-brikker, og har fått flere interaktive funksjoner som gjør håndteringen enklere. Etter ønske fra kunden ble systemet også integrert i produkter som i utgangspunktet ikke hadde det, som for eksempel i garderobeoppbevaringen.

Input interior har levert 3600 arbeidsplasser i prosjektet, samt all fast og løs innredning til totalt 11 etasjer. For å gjøre håndtering, vedlikehold og drift av innredningen i prosjektet lettere ble hvert møbel i tillegg merket med en unik RFID-etikett for å gjøre sporing mulig.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet