Väven P5

Midt i Väven, Umeås plattform for kultur og opplevelser, finner man P5 Konferens. Her er det designet møte-, undervisning-, og eventlokaler for å skape møteplasser mellom mennesker på en best mulig måte.

Med effektive møterom, åpent arrangementsområde, stor takterrasse med plass til opp til 200 personer samt to selskapslokaler kan det arrangeres parallelle arrangementer i P5. Her har man de beste forutsetninger for et vellykket møte.

Fleksibilitet og luksus

White Arkitekter har hatt ansvaret for arkitektur og design på P5, og Input interior har levert all løs innredning samt tepper og gardiner. Interiøret går i svart og oransje, og minner om fargeskalaen til høsten i Norrland. Utsøkt håndverk og en følelse av lun luksus preger de fleksible lokalene hvor møblering, belysning og teknologi er nøye utvalgt for at det skal være enkelt å flytte unna, omorganiseres og tilpasses nye behov.

– P5 var et spennende og utfordrende oppdrag. Det var nemlig mangel på lær på det svenske markedet under prosjektet, og det førte til at teamet vårt ble satt på prøve med en presset leveringsplan. Men vi klarte å levere i tide til en fornøyd kunde, sier Johan Nilsson plassjef hos Input interior i Umeå.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet